Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

Romantiek is... samen kamperen

Overzicht

Geplaatst op 10-02-2017 door Marijke

Samen kamperen, midden in de natuur, picknicken tussen de veldbloemen, rode wijn bij het kampvuur en logeren onder de sterrenhemel. Klinkt dat niet als romantische muziek in je oren? Ons wel! Kortom, romantiek is… samen kamperen.  Heb je geen camper of caravan? Denk dan na over het huren van een 2 persoons camper of 2 persoons caravan!

Kom op idyllische plekjes met een gehuurde camper of caravan

Wist je dat een 2 persoons caravan huren of camper huren je op de meest verborgen idyllische plekken brengt? Dat is weer eens wat anders dan een volgepakt hotel in een toeristische badplaats. En een stuk bevorderlijker voor de romantiek! Trek erop uit in de ongerepte natuur en ontdekde meest schitterende, geheime locaties. Ontdek regionaal, landelijk of internationaal de meest idyllische plekken door bijvoorbeeld een caravan te huren in Limburg en Gelderland, een camper te huren in Brabant of Friesland, of zoek de romantiek in het buitenland door bijvoorbeeld een camper te huren in Portugal. 
romantiek bij huren van een caravan of camper

Zwijmelen bij het kampvuur naast je caravan of camper

Kamperen en kampvuur is een gouden combinatie om romantiek te bevorderen! Kruip samen onder een kleedje bij het knisperende kampvuur onder de sterrenhemel.  
romantiek bij huren van een caravan of camper

Rode wijn en goede gesprekken

Ontvlucht de dagelijkse hectiek. Zonder de afleiding van werk, gillende kinderen (ja, ze zijn heel lief, heus… maar soms ook verrekte lastig :) ), een rinkelende telefoon en piepende vaatwasser heb je zeeën van tijd over. Het ideale moment om na lange tijd weer een goed gesprek met elkaar aan te gaan, met een lekker glas rode wijn, in de buitenlucht in je eigen ‘tuin’ voor je gehuurde camper of caravan. Kijk elkaar diep in de ogen zolang je maar wilt, want hé… je hoeft toch nergens heen, het is vakantie!

Partners in crime

Samen op avontuur met een gehuurde camper of caravan, betekent dat jullie 100% op elkaar aangewezen zijn. Leer elkaar nog beter kennen en op elkaar vertrouwen. Samen kamperen met een caravan of camper versterkt het ‘wij tegen de  wereld’ gevoel. Nooit eerder waren jullie zulke sterke partners in crime als op kampeervakantie!
romantiek bij huren van een caravan of camper

Samen kokkerellen, naast of in je een gehuurde caravan of camper

Geen frituur, hypermoderne keukenmachine, foodprocessor of dubbellaagse stoomcabine, maar een simpel gasstelletje of barbecue. Kamperen met bijvoorbeeld een retro caravan of retro camper brengt creativiteit in ons los. En dat is leuk, héél leuk! Bezoek de plaatselijke markt of slager, haal verse groenten bij de boer en bereid de lekkerste gerechten. Samen. Ben je toch meer van de ‘luxere romantiek’? Geen probleem! Het huren van een luxe caravan of luxe camper behoort ook tot de mogelijkheden.

Een romantische picknick

Je kent ze vast wel van Pinterest, Facebook of Instagram, jaloersmakende plaatjes van romantische stelletjes op een rood/witgeblokt picknickkleed op het gras, omringd door madeliefjes. Zucht, dan krijg je toch spontaan zin in de lente? Het goede nieuws is: dit beeld is niet alleeneen plaatje op je telefoon, maar het bestaat echt! Rij met jullie huurcamper of huurcaravan naar een romantische plek en verwen elkaar met een heerlijke picknick. 
romantiek bij huren van een caravan of camper

Huur nu een caravan of camper en ontvang 10% korting!

Ben je inmiddels helemaal in de romantische stemming geraakt? Goed zo! Tijd om in actie te komen, want romantiek komt niet zomaar aanwaaien zoals in de films. Je moet er wel wat voor doen. En wij weten wat! Een 2 persoons caravan huren of camper huren werkt!

Huur nu samen met je partner een romantische kampeervakantie of verras je geliefde met een huur camper of caravan. Speciaal voor Valentijnsdag hebben we een liefdevolle actie op touw gezet. Huur tussen 10 en 17 februari een camper of caravan voor een vakantie in de periode februari t/m mei 2017 en ontvang 10% korting! Speciaal voor jullie love birds hebben we onze 10 meest romantische kampeermiddelen geselecteerd om uit te kiezen. Check de actievoorwaarden hier.

10% korting op caravan of camper huren

Vier de liefde tijdens een romantisch kampeervakantie, veel plezier!❤️

Overzicht

Geplaatst op 10-02-2017 door Marijke

Marijke

Geschreven door Marijke

Stel een vraag aan Marijke
De vrijheid van kamperen